Cupcakes maken (16 st.)

Terug

U bent hier

Ingrediënten: 
Beslagkom(men)
Weegschaal
Garde/lepel(s)
Spatel
Oven
Bakvormen of cupcake bakjes
Fondant/marsepein of andere versiersels
2 eieren
145 gram zelfrijzend meel
145 gram witte basterdsuiker
½ zakje vanillesuiker
Mespunt zout
65 gram gesmolten boter
Bereidingswijze: 

Stap 0: Verwarm de oven op 170 graden.
Stap 1: Klop de eieren met de bastaardsuiker en vanillesuiker.
Stap 2: Roer het zelfrijzend bakmeel er schep voor schep doorheen.
Stap 3: Voeg nu het zout toe.
Stap 4: Roer nu de boter door het beslag tot een smeuïge massa.
Stap 5: Schep de bakvormen half vol.
Stap 6: Bak de cupcakes in de oven. De cupcakes moeten 20-25 minuten in de oven op 170 graden.
Stap 7: Als de cupcakes klaar zijn, kun je de cupcakes nog versieren met fondant of andere lekkere versiersels. Hiermee kun je de leukste figuren op de cupcake maken.
Stap 8: Eet smakelijk en vergeet niet alles weer op te ruimen!