Cake met lange vingers

Terug

U bent hier

Ingrediënten: 
Pak lange vingers
8 eetlepels cacao
8 eetlepels suiker
200 gram zachte boter
1 pak chocolade hagelslag
Cake blik
Bereidingswijze: 

Pak een grote kom en doe daar de boter in. Voeg de suiker en cacao toe en meng dit tot een geheel.
Bekleed het cakeblik met huishoudfolie.
Leg op de bodem van het cakeblik een laagje van het boter,suiker en cocaomengsel.
Hierop doe je een laagje met lange vingers.
Daarna doe je er weer een laag mengsel op. Daarbovenop weer een laagje met lange vingers.
Ga zo door tot alle lange vingers op zijn, maar eindig wel met een laagje van het mengsel.
Zet het blik ongeveer een uur in de koelkast. Als je het uit de koelkast hebt gehaald, kiep je de cake om op een schaal. Daarna kun je hem eventueel bestrooien met hagelslag.
Snijd hem daarna in plakjes.

Eet smakelijk!

Langevingertaart